Hvis du nogensinde føler som om du kun ejer tommelfingre, når det kommer til at arrangere blomster, er du ikke alene. Næste gang du tager en tur gennem din have eller en tur til den lokale blomsterhandler, kan du prøve denne idiotsikker tilgang til at komponere en enkel, smuk buket.

Uanset hvor du beslutter at få dine blomster fra, din have eller en blomsterhandler, skal du vælge en lille, smalhalset vase, såsom et glas, der er omkring 8 tommer højt. Hvis du arrangerer blomster med store blomster, fx iris eller gerberadisfryd, skal du bruge et dusin stængler. Når du bruger blomster med mindre hoveder, skal du planlægge at bruge omtrent det dobbelte af mængden.

Skarpe, sakslignende beskærer er et must for at skære. Brug dem til at lave et frisk snit omkring en tomme over det originale på blomsterhandler. Konditioner alle blomster ved at lade dem stå i lunkent vand flere timer.

For et konservativt og fuldt arrangement skal du skære alle stængerne til næsten samme længde (ca. dobbelt så høj som vasen). Klyng dem i en beholder, der delvis er fyldt med vand, og træk derefter nogle af de midterste blomster op for at give en lille højde og rundhed til din sammensætning. Drej vasen, og kontroller blomsternes udseende fra forskellige vinkler, især hvis du placerer arrangementet, hvor det kan ses fra alle sider.

For et friere, mere luftigt arrangement, prøv en blanding af forskellige blomster typer fra din have eller lokale blomsterhandler. Lad blomstrens højde variere for at give buketten dybde.

Et par tricks af handelen kan hjælpe. Husk, at support inden for et arrangement er nøglen til succes. Uden støtte har du brug for dobbelt så meget som blomster. Prøv at bruge enheder som klar marmor, kyllingtråd, en nåleholder eller blomsterhandelskum. Disse anordninger kan manipulere, så de passer til enhver størrelse vase, og de vil gøre det lettere at arrangere blomster. Blomsterhandeltape og ler hjælper også med at holde enhederne på plads. Uanset om du nyder et gratis og naturligt arrangement af forskellige typer blomster eller et mere konservativt, ryddeligt arrangement skabt med samme type blomster, vil disse lette metoder holde dig ved at arrangere enhver chance du får.

Kategorier

Alma Blomster på Facebook

Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0